Home

Over ons

Van passie voor het vak naar een begrip in de regio

Meesterparketteur Harrie Spijkers, eigenaar van De Parketteur, had altijd al interesse in het vak. Na enkele jaren werkervaring veranderde deze interesse in passie. Deze passie zorgde ervoor dat hij in 1990 de touwtjes zelf in handen nam; De Parketteur was een feit. Inmiddels zijn wij er al meer dan 30 jaar voor iedereen die niets aan het toeval wil overlaten en gaat voor een hoogwaardige, duurzame, probleemloze, echt houten (parket)vloer.

Vakmanschap

Dankzij jarenlange passie voor het ambacht én praktijkervaring hebben wij meer antwoorden dan het internet.

Kwaliteit

Wij streven naar het beste van het beste, voor oneindig en probleemloos woonplezier.

Service

Wij gaan voor service van begin tot ver na de eerste stappen op de (nieuwe) vloer.

Betrokken bij de branche voor de beste kwaliteit

De passie en vakmanschap van De Parketteur rijkt verder dan het werken aan mooie projecten. Zo is Harrie al geruime tijd één van de 23 Meesterparketteurs van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs én jurylid bij het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP). Daarnaast is Harrie als praktijkdeskundige betrokken bij het vernieuwen van de legvoorschriften voor de Nederlandse markt. De Parketteur is om die reden altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche en al verschillende keren verschenen in de media.

In de media

Kom bij ons met een wens en wij doen de rest

Of het nou gaat om een nieuwe vloer, het renoveren van een bestaande vloer of klein onderhoud, Harrie - niet voor niets de eerste Meesterparketteur ooit in de regio Tilburg - neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat jouw (woon)wensen werkelijkheid worden.

Maak een afspraak