Home

Parketvloer onderhoud service

Parketvloer onderhoud service

Wil je je echt houten vloer graag nieuw leven inblazen? Naast nieuwe parketvloeren bieden wij ook parket onderhoud service aan. Hierbij komen wij eerst thuis bij je langs om te kijken wat de situatie is en om van jou te horen wat de wensen zijn. Op basis hiervan brengen wij dan advies, een plan van aanpak en offerte uit. Na akkoord zorgen wij er dan voor dat je oude vloer weer in ere wordt hersteld. Zo ziet je vloer er na behandeling door De Parketteur als nieuw uit en kun je er weer lang én probleemloos van genieten.

Stofvrij schuren

Door het gebruik van verschillende schuurmachines die aangesloten worden op een afzuigsysteem kunnen wij de vloer geheel stofvrij schuren. Dit betekent geen vervelende stofdeeltjes in huis!

Wij komen graag langs

Benieuwd wat wij voor jouw vloer kunnen betekenen? Wij komen graag langs om de huidige situatie te bekijken en de mogelijkheden voor onderhoud te bespreken.

Maak een afspraak

Hier vind je een lijst met de meestgestelde vragen op het gebied van de parketvloer onderhoud service inclusief antwoord. Een andere vraag? Wij helpen je graag!

Neem contact op
Ik wil mijn huidige houten vloer nieuw leven inblazen, wat zijn de mogelijkheden?

Dit is afhankelijk van het soort vloer en de staat van de vloer. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden komen we graag langs om de huidige situatie te bekijken. Maak hier een afspraak voor een locatiebezoek.

Wat moet ik (daarna) zelf doen aan onderhoud?

Dat is afhankelijk van welke behandeling je kiest voor de vloer nadat deze geschuurd is. Als je gaat voor weinig onderhoud kun je er beter voor kiezen om de vloer te laten aflakken. Wij werken altijd met 3 laklagen (2 componenten lak) zodat de vloer heel goed beschermd is en er bijna geen onderhoud nodig is. Zo is je vloer weer als nieuw en kun je er weer 10 tot 15 jaar tegenaan! 

Kan ik ook voor een andere look gaan?

Hierin is de houtsoort leidend. Heb je bijvoorbeeld een eikenhouten vloer? Dan kun je daar veel verschillende behandelingen op loslaten en een andere look creëren. Is je vloer gemaakt van een roodachtige houtsoort? Dan kun je deze wel lichter maken van kleur, maar deze niet zomaar een ‘whitewash’ geven. Maak een afspraak om te kijken wat mogelijk is bij jouw houten vloer.

Hoelang ben je bezig met het grote onderhoud?

Dit is afhankelijk van onder andere de oppervlakte van de vloer en hoe de vloer is gelegd. Als wij de vloer niet zelf gelegd hebben, komen wij langs voor een inspectie en kunnen wij op basis hiervan een kosten- en tijdsindicatie geven. Pas na het schuren weten we zeker of deze indicatie accuraat is, dit aangezien we dan nog zaken kunnen ontdekken die we niet hadden voorzien (er worden bijvoorbeeld extreem veel nagels zichtbaar die later weer weggewerkt moeten worden).